Iedere ruimte, project of event

een eigen audiovisuele oplossing

We leven in een digitale wereld, waarin beeldschermen niet meer weg te denken zijn. Maar hoe we met deze beeldschermen omgaan, in welke situatie dan ook, kan beter. Wij willen jou helpen met de beste audiovisuele oplossing voor iedere situatie, als jouw audiovisueel partner zorgen wij ervoor dat jouw ruimtes altijd up-to-date, operationeel en bereikbaar zijn.

Ik ben op zoek naar een oplossing voor een

meeting roomcollaboration roomevent

Meeting room inrichten

Of het nou gaat om een nieuw in te richten meeting room of het digitaliseren van een bestaande meeting room – wij hebben de oplossing. Zorg ervoor dat iedere meeting vlekkeloos verloopt met een goed beeldscherm, een (draadloos) bedieningssysteem en een camera die beweegt op basis van wie spreekt. Meeting starten? Zo gedaan. Scherm delen? Eenvoudig.

Maak de inrichting van je meeting ruimte efficiƫnt en frictieloos.

Meer informatie?

Een ruimte om samen te werken

Een huddle room, collaboration room – hoe je het ook noemt, een zeer praktische plek om samen te werken met je collega’s. Documenten delen op het grote scherm, moodboards samen doornemen of gewoon snel even wat bespreken.

Verhoog de output van een meeting, doordat je niet de hele tijd je scherm hoeft om te draaien. Ontvang en verwerk feedback tijdens de meeting, zodat je stappen kunt maken.

Meer informatie?

Presenteren zonder frictie?

Elk evenement, groot of klein, heeft behoefte aan audiovisuele ondersteuning. De mensen die je ontvangt wil je een zo goed mogelijke ervaring bieden – dat begint met goed verstaanbare sprekers en goed leesbare schermen.

Het zorgt ervoor dat mensen focussen op de inhoud en niet op de techniek – bij de juiste audiovisuele ondersteuning heb je vaak niet eens door dat het er is.

Meer informatie?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek