Bestaande audiovisuele installatie?

Naast dat wij nieuwe audiovisuele installaties in iedere ruimte werkend maken, onderhouden wij ook bestaande audiovisuele installaties. Ben je net in een gebouw in getrokken en zou je graag de audiovisuele installaties willen laten controleren en weer in tip top conditie krijgen? Dat kan. Op zoek naar een partij die jou kan helpen met het verhuizen van je audiovisuele installatie? Zoek niet verder. Wij kunnen helpen en allemaal voor een zeer helder tarief.

Audiovisuele installatie verhuizen?

Gaat jouw bedrijf verhuizen naar een nieuw pand en kan de audiovisuele installatie nog wel een ronde mee? Wij hebben alle kennis en middelen in huis om jouw audiovisuele installatie vakkundig te demonteren, verplaatsen en te installeren in het nieuwe pand. Wij geven een duidelijk advies en maken een plan van aanpak om de verhuizing van jouw audiovisuele apparatuur een succes te maken.

Indien nodig bieden wij jou de service om jouw audiovisuele installatie tijdelijk in ons bedrijf op te slaan tot wanneer de nieuwe ruimtes gereed zijn voor installatie.

Meer informatie?

Preventief onderhoud

Het preventief onderhoud aan jouw audiovisuele installatie kan de levensduur aanzienlijk verlengen. Van elk onderhoud wordt een onderhoudsrapport gemaakt en zo blijf je op de hoogte van de status van de audiovisuele apparatuur. Door het op orde maken van jouw bekabeling kan de installatie in oorspronkelijke staat worden hersteld.

Voordelen van preventief onderhoud aan audiovisuele installaties:
•  Verhoog de betrouwbaarheid
•  Voorkom onverwachte storingen
•  Audiovisuele apparatuur blijft up-to-date
•  Alle apparatuur wordt grondig gereinigd

Het preventief onderhoud wordt uitgevoerd door vakbekwame en VCA gecertificeerd audiovisueel personeel.

Meer informatie?

Neem contact op voor een vrijblijvend adviesgesprek